Ismeretlen kreatúra a tengerből
2014. február 09. írta: Csiribusz

Ismeretlen kreatúra a tengerből

lény.jpgPár hónappal ezelőtt ez a furcsa, szarvakat viselő tengeri lény a spanyolországi Villaricos Luis Siret nevű strandján sodródott partra az Almanzora-i barlangok közelében. Elsőnek egy hölgy pillantotta meg, aki a tengerparton sétált. Először csak a lény fejét fedezte fel, majd testének többi maradványát is. Miután a fejet visszahelyezték a testhez, a lény hossza elérte a négy métert. 

A kíváncsiskodók hamar odagyűltek, hogy a rejtélyes bestiát megbámulhassák. Maria Sanchez, a Cuevas-i Polgári Védelemtől így nyilatkozott: „Fogalmuk sincs, mi lehet ez. Nagyon büdös.”  

Semmi más, mint egy ismeretlen, bűzlő haltetem, amely felcsillan a tengerparti úton, de mi van akkor, ha ez az egyik legnépszerűbb ismeretlen lény a kriptozoológiában? Néhányan úgy vélik, elképzelhető. A hihetetlen tetemről némelyek azt gondolják, talán kapcsolatban lehet a Loch Ness-i szörnnyel, esetleg valami tengeri sárkányféle, mások azt mondják, az evezős halnak vagy a cápának egy fajtája. 

Érintkezésbe léptek a Polgári Védelemmel, akik pedig értesítették a tengeri állatvilág védelmével foglalkozó egyesületet, a PROMAR-t, a közeli Pulpíban. A szakértők a központban azt mondták, még soha nem találkoztak olyan fajjal, mint ez, de megpróbálják kideríteni a maradványokból, hogy mi lehet. Mint a thinkspain.com jelentéséből kiderül, a maradványok egy részét megtartották a központban, de némely részeit eltemették higiéniai okokból. 

Forrás: thecryptocrew.com; fordította: Csiribusz 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr255806749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása