Molyember most már Chilében is
2014. február 04. írta: Csiribusz

Molyember most már Chilében is

molyember2.jpg1967-ben az Egyesült Államokbeli Point Pleasantban összeomlott a Silver Bridge nevű híd, 1985-ben Mexikóvárosban földrengés pusztított, 1986-ban Csernobilben történt atomkatasztrófa, 2011-ben pedig Japánban, Fukusimában következett be hasonló borzalmas esemény. Az összes előbb említett súlyos tragédia előtt megfigyeltek az érintett területeken egy később „molyemberként” azonosított szárnyas lényt. Hogy a közeljövőben Chilében is várható-e valamilyen rettenetes dolog, azt nem tudjuk, viszont minden okunk megvan azt feltételezni, hogy a molyember jelenleg Dél-Amerikában tartózkodik. 

Tulajdonképpen milyen teremtményről is beszélünk? 1966. november 15. és 1967. december 15. között az amerikai Point Pleasantben és vidékén, számos alkalommal látni véltek a szemtanúk egy molyemberként emlegetett. Rémisztő külsejű lényt. A Virginia állambeli Point Pleasantben, egy régi fegyverraktár területén lehetett legtöbbször szemügyre venni a különös, vérfagyasztó kreatúrát. Gyermekek is többször látni vélték a titokzatos szörnyet, leginkább egy hatalmas pillangóként vagy szárnyas angyalként írták le, mely meredten figyelte őket. Akik látták, szőrrel borított, szürke, illetve barna, szárnyas szörnyetegként jellemezték. 

Groteszk mivoltát erősített az is, hogy szárnyainak fesztávolsága a beszámolók szerint a 10-12 métert is elérte, valamint nyak nélküli teste jóval nagyobbnak tűnt egy átlagos emberénél. Hátborzongató, világító vörös szemei voltak a legfeltűnőbbek. Általában akkor észlelték, amikor a Silver Bridge tetején mozdulatlanul üldögélt a híd összeomlása előtti hónapokban. Érdekes az is, hogy a híd tartóoszlopainak száma tizenhárom volt, a molyember pedig éppen tizenhárom hónapig rémisztgette a lakosokat. Vajon csak a véletlen műve volna mindez?  

molyember1.jpgA molyember feltűnéseit rejtélyes állatelhullások, titokzatos telefonhívások és különös események jellemzik. A kutatók és a szemtanúk egybehangzó állítása szerint a lény jelenléte mindig valamilyen veszélyt jelez, egy nemsokára bekövetkező katasztrófára utal. 

2013 októberének végén került napvilágra a hír, miszerint szeptember 29-én este 9 óra körül a Bustamante Park területén egy repülő, szárnyas lényt lehetett megfigyelni, amely az egyik fáról a másikra röpködött és nagyjából két méter magas volt. az egyik szemtanú, egy Ignacio keresztnevű fiatalember, aki személyazonosságának titokban tartását kérte, felvételt is készített a lényről és egy helyi újságírónak, Juan Andrénak elmesélte a látottakat.   

Beszámolója szerint a molyember szárnyakkal rendelkezett, amelyek a tarkója körül voltak a legszélesebbek, onnantól lefelé viszont egyre keskenyedtek. A szemtanú lerajzolta mit látott: egy molyemberhez megszólalásig hasonló teremtmény szerepel a rajzán, ám a lényről készült felvételen már inkább egy denevérszerű különös teremtményt figyelhetünk meg. a beszámoló hamar ismertté vált Santiagóban. 

Egy másik megbízható szemtanú, aki ugyanezt a lényt Los Barrenchea Cumme-ben látta, megerősítette, hogy a lény valóban így néz ki, és a helybéliek úgy vélik, csak és kizárólag a molyember lehet. E-mailben pedig egy ismeretlen személy a következőt írta az esetre reagálva: „A feleségem és én szintén láttuk ezt a valamit a San Franciscói Santa Isabel templom tornyán, és mintha egy kutyát evett volna éppen. Sajnos nem sikerült fotót vagy filmfelvételt készítenünk róla.” 

Az ehhez hasonló esetek meglehetősen gyakoriak Santiagóban. Az elmúlt két évben a hatóságok számos beszámolót rögzítettek, és ezek szerint már mintegy tucatnyian látták a váratlanul felbukkanó molyembert Chilében. A lénynek nyilvánvalóan nincs túl nagy kedve odébbállni, ami sajnos egy újabb katasztrófa bekövetkeztét sejteti. Valóban hetek vagy hónapok kérdése egy újabb tragédia? Válságos időszak elé néznek Chilében? Reméljük, nem így lesz… 

A molyember végül innen is észrevétlenül fog távozni: beleolvad a sötét éjszakába, mintha soha nem is létezett volna. 

Forrás: Hihetetlen magazin / 2014. február – írta: Simon Gergely, lejegyezte: Csiribusz

Képforrás: abovetopsecret.com; ghosttheory.com  

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr405798209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása