Kecskelábú baba
2013. július 15. írta: Csiribusz

Kecskelábú baba

Azt mondják, a csodák sosem érnek véget. 2012 nyarán a nigériai Jigawaban egy asszony kecskelábú, nyak nélküli kisbabát szült. Az anya arról panaszkodott, hogy mindez már negyedszerre történt meg vele.  

kecskelábú.jpgAz eset nem sokkal azok után történt, hogy pár héttel korábban ugyanebben az országban egy másik nő, lószerű utódot hozott a világra.  

lóbaba.jpgForrás: mocountess.blogspot.com; bossip.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr915406143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

white dragon 2013.07.16. 16:22:15

ez a kettő gusztustalan,nem embertől vannak.

EquuiNOX 2013.07.16. 18:53:17

Ezek szerint nagyon "jóban" lehetnek ott az emberek az állatokkal.Erről jut eszembe,igencsak ráférne a lovamra egy alapos kefélés....és ez alatt a szőrtisztítást értem.De nem ez jutott eszetekbe először ugye?Ejnye-bejnye! :P
Egyébként ha ezeket valóban ember hozta a világra,akkor az elég ijesztő.

Csiribusz 2013.07.16. 20:23:43

Ez szörnyű. A második kép számomra is annyira hihetetlen, hogy némi fenntartással szemlélem. De az biztos, hogy azokban a térségekben sok ilyen torz szülés van. Nem rég olvastam Corinne Hofmantól az Afrikai szeretőket, amelyben az írónő is megemlíti, hogy több torz babát látott Kenyában a kórházban, amikor ott élt. Ezeket a szerencsétlen kicsiket elhagyják, kidobják, nem kellenek senkinek. Legtöbbször persze nem életképesek, vagy menet közben halnak meg.
süti beállítások módosítása