Azonosítatlan lény a tengerben
2013. június 29. írta: Csiribusz

Azonosítatlan lény a tengerben

Egy élő bélre hasonlít az a vízben élő lény, amit német dokkmunkások találtak a tengerben. Vannak, akik szerint csak ügyes átverés a felvétel, de arra senki nem adott még magyarázatot, hogy mitől lüktet a testszerű dolog. 

„Visszataszító vízi szörnyet videózott le néhány német dokkmunkás, a nyálkás, bélrendszerre emlékeztető különös tengeri lény faját találgatja mindenki, aki csak látta róla a képeket és a felvételt” – adta hírül a brit Mirror. 

 


Az eddig meghatározatlan létformát illetően se szeri se száma a találgatásoknak, vannak, akik úgy vélik, egyértelműen földönkívüli lényre bukkantak a vízben. A szkeptikusok szerint csakis valamiféle újabb videós átverés van az ügy hátterében, és a kocsonyás, lüktető lény, nem más, mint ügyesen manipult felvétel egy tál gőzölgő pacalról. Döntse el mindenki maga, hogy mit lát. 

Forrás: www.borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr795381330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása