A „széttépett” autó
2022. február 09. írta: Csiribusz

A „széttépett” autó

Ismeretlen állat akciója

2021. szeptember – Az „áldozat” egy autó. „Széttépve”. A támadás nyomán több ezer dolláros kár. Ki vagy mi felelős mindezért?

sztma.jpg

A savannah-i lakos, Ruth Teasley, amikor szeptember 2-án felébredve kiment a kocsijához, „szétmarcangolva” találta, az első jobboldali gumiabroncs felől totálkáros volt, mindenhol lógtak a vezetékek.

A hölgy elmondta, hogy alig néhány hónapja vásárolta a kocsit. Amikor reggel a saját felhajtóján meglátta mi történt, nem hitt a szemének. Véleménye szerint egy kóbor kutya okozta a kárt, amit ő és szomszédai is láttak a környéken csavarogni.

Aznap éjszaka, úgy egy óra körül, egy kutya hangos ugatását hallottam. Nem mentem ki, mert féltem. Amikor reggel kiléptem az ajtón, láthattam, miként tette tönkre a kutya a kocsimat.”

A keréknyílások környéke leszakadt az autó elejénél, a motorháztetőn fognyomok, karcolások, mancslenyomatok voltak. A nő bejelentette a kárt az illetékes szerveknek. A jelentést követően járőrök nézték végig a környéket az agresszív kutya után.

A Chatham Megyei Állat Szolgálat vezetője, dr. Jake Harper szerint arról lehetett szó, hogy az állat megláthatott valamit a kerék környékén. Eddig még nem kaptak bejelentést arról, hogy kutyák támadtak volna autókra, így kissé tanácstalanok a helyzetet illetően. Ugyanakkor arra is rámutatott, egyáltalán nem biztos, hogy kutya volt az elkövető.

Ruth Teasley azt mondja, jobb, ha a szomszédok tudnak erről, mert mi van, ha az az állat legközelebb nem kocsira, hanem emberre, ne adj isten gyermekre támad.

Írta: Csiribusz

Forrás, képforrás: wtoc.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318053040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása