A temető vérfarkasa
2021. június 25. írta: Csiribusz

A temető vérfarkasa

Farkasember riogatott a londoni éjszakában

ctv03.jpg

Egy félig kutya, félig emberi lényt láttak a Camberwell-i régi temető mellett évekkel korábban két alkalommal. Andy McGrath kriptozoológus elismeri, hogy bár a szemtanúk leírása erősen horrorisztikus, nem szabad elvetni a történet valóságát.

1996. október 9-én este, egy férfi a barátjához igyekezett. Hogy időt spóroljon meg, úgy döntött, levágja az utat a régi temető felé. Teljesen váratlanul egy nagyon erős rántást érzett a karjánál fogva, ugyanis valami a földre rántotta. Óriási szőrös lény magasodott fölé, melynek német juhászkutyához hasonlatos feje volt. Alaposan megfigyelte a férfit, majd nyüszögve, morogva végigszaglászta a testét. Aztán olyan gyorsan, ahogyan jött, két lábra emelkedve elrohant. A tanú, aki mindezt átélte, később úgy vélte, a lény azért kímélte meg az életét, mert megérezte rajta ritka betegségének szagát.

ctv01.jpg

/A Camberwell-i temető egyik részlete/

Ugyanez az eset megtörtént nyolc évvel később, amikor két férfi sétált el a temető mellett. 2004 egy nyári estéjén halk morgást hallottak a sírkert mentén, majd a temető sarkában álló nagy fa megremegett. Valami igazán nagy dolog rázta meg teljes erejéből. Határozottan állították, hogy nem egy személy volt a tettes, és nem is egy állat. Úgy tűnt, mintha a fa mindjárt kiszakadna a helyéről. A két barát úgy megijedt, hogy azonnal sarkon fordult és elfutott. Erős rettegés lett úrrá rajtuk és azt érezték, jobb, ha mielőbb eltűnnek onnan. Baljóslatú volt az egész.

ctv02.jpg

Annak ellenére, hogy több beszámoló érkezett a lényről, Andy azt gondolja, van természetes magyarázat. Szerinte, ha egy állatot állatszerűnek írnak le, akkor az általában valóban egy állat. Még akkor is, ha az általa mutatott viselkedés természetfelettinek hat. Andy néhány éve még elvetette a kutyaember – vagy ahogyan az európai folklór ismeri: farkasember – létezését, miközben hitt a Loch Ness-i szörnyben és a bigfootban. Ez azért volt, mert egy két lábon járó farkas, Andynél biológiai lehetetlenség. Szerinte ez egy fantáziadús mese volt, amivel a gyerekeket ijesztgették a középkorban. Miután kutatni kezdte a témát, és rengeteg beszámolóval találkozott, már nem veti el a lény létezésének lehetőségét.

Forrás: dailystar.co.uk – cikk alapján írta: Csiribusz

Képforrás: dailystar.co.uk; flickr.com; marvel.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1416637528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása