Sikerült lefilmezni egy szellemet Angliában
2021. június 09. írta: Csiribusz

Sikerült lefilmezni egy szellemet Angliában

Dean Johnson és kollégája Charlie, évek óta paranormális jelenségek után kutatnak. Egy januári napon 2016-ban, épp az Old St. Mary's Church környékén végeztek kutatásokat egy Clophill (Londontól kb. 80 km-re fekvő) faluban. Egyikük a telefonjában lévő kamerával készített felvételeket a templom épületéről, amikor egy fekete lepelbe öltözött alakot pillantott meg. Az alak a templom egyik szárnyából sétált a másikba. A két férfi szerint kizárt, hogy rajtuk kívül bárki más is ott lehetett volna, mert az épület akkor épp zárva volt.

sza00.jpg

A krónikák szerint a hatvanas években sátánisták gyülekezőhelye volt a templom, akik félelmetes szertartásokat végeztek a helyszínen. Elképzelhető, hogy a sátánisták visszatértek régi gyülekezőhelyükre, vagy egy szerzetes szelleme jelent meg a két kutatónak? A két férfi már évek óta próbált bizonyítékot szerezni a szellemek valódi létezésére Anglia egész területén, és úgy néz ki, hogy ez most sikerült is nekik.

Forrás: Rejtélyek világa / 2018. október-november

Képforrás: mirror.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8416646590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása