Vérfarkas garázdálkodott az éjszakában?
2021. május 26. írta: Csiribusz

Vérfarkas garázdálkodott az éjszakában?

Az argentin farkasember

2007 őszén különös hír járta be az argentin hírcsatornákat. Buenos Airestől északra, egy kis település lakói arról számoltak be, hogy egy vérfarkashoz hasonlatos, ismeretlen lény ijesztgeti a környék lakosait.

vf05.jpg

A helyiek szerint az állat óriási, két lábon jár, és akkora mérettel rendelkezik, mint egy ló. Mindegyik szemtanú éjszaka látta a lényt. Az Entre Rios-i rendőrség megerősítette a hírt, és vizsgálatot indított Tala faluban, az állítólagos „vérfarkas” ügyében.

Bár az egész dolog eleinte teljesen abszurdnak tűnt, a helyi lakosok ragaszkodtak az elmondottakhoz. Úgy érzik, a rendőrségnek tennie kell valamit. A helyi vezető, Bernardo Sibulofsky, reagált az emberek kérésére. Biztonsági intézkedést vezetett be a környéken az esetleges tragédiák elkerülése végett. Bár mint mondta, egyelőre nem történt semmi olyan erőszakos, vagy szélsőséges helyzet, ami kapcsolatba hozható a „vérfarkassal”. A lakosságtól azt kérték, ha újra felbukkan a lény, győződjenek meg arról, hogy nem csak képzelődnek, és semmi esetre se lőjenek. Kivéve persze akkor, ha a bestia rájuk támad.

Írta: Csiribusz

Forrás: diario26.com

Képforrás: vocal.media

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9116608206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása