Ismeretlen lény ragadta el a kislányt?
2021. január 08. írta: Csiribusz

Ismeretlen lény ragadta el a kislányt?

Igaz vagy kamu?

babarablas.jpg2015 táján került fel az internetre a pár másodperces, hátborzongató képsor. A felvételen azt látjuk, amint egy ismeretlen lény elrabol egy két-három év körüli kislányt. A „gyermekrablás” oly annyira villámgyors, nehéz kivenni, mi lehet e fekete színű lény.

A kamerát állítólag a kislány szülei állították fel a gyerekszobában, amolyan babaőrként, hogy az édesanya akkor is szemmel tarthassa a kicsit, amikor nem tud mellette lenni. A kislány később, anyja többszöri hívására sem jött ki a szobából, ezért utánanéztek. Mivel sehol nem találták, az apa visszanézte a felvételt.

Persze ebben az esetben is felmerül a hamisítás esete, de ezt már megszokhattuk. Az interneten akad is néhány teória, mely ezt bizonygatja.

/ A videó megtekinthető, ha a képen látható "Megtekintés a YouTube-on" feliratra klikkel/ 

Írta: Csiribusz

Forrás: youtube.com; ifunny.co

Képforrás: dailymotion.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2216410032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása