Rougarou vagy sem?
2020. november 07. írta: Csiribusz

Rougarou vagy sem?

Mi van a képen?

A 2016 áprilisában internetre kerülő kép hosszú vitákat generált, és a téma boncolgatása azóta sem hagyott alább. A lényt légi felvételek készítése közben kapták lencsevégre, teljesen véletlenül. Mi lehet ez? Egy nagyláb? Egy rougarou, ami a francia folklórban vérfarkast jelent, s ami egyesek szerint valójában a kutyaember? Senki nem tudja.

rg03.jpg

A kommentezők közül néhányan lelkesen üdvözlik a számukra bizonyítékként elfogadott képet, mások megint csak nevetve legyintenek és butaságnak hiszik az egészet. Akadtak olyan hozzászólások is, ahol némelyek egy farmernadrágos fickót látnak a figurában; mások viccesen megjegyzik, milyen szórakoztató, hogy az emberek rougarou-nak nevezik, miközben senkinek fogalma nincs, mi lehet ez. Utóbbi hozzászólónak talán igaza van...

Írta: Csiribusz

Forrás és képforrás: sasquatchchronicles.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1516305224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása