Farkasember támadt a rendőrökre Csehországban
2020. augusztus 26. írta: Csiribusz

Farkasember támadt a rendőrökre Csehországban

Ámokfutás egy cseh kisvárosban

2016 márciusában valóságos horrornak lehettek tanúi egy csehországi városka lakói. Egy zavart elméjű férfi farkasembernek képzelte magát, és meztelenül őrjöngött a nyílt utcán. Még a kiérkező rendőrök is megrettentek tőle...

A csehországi Kladno városába rettegés költözött, legalábbis egy éjszaka erejéig, amikor egy zavart elméjű férfi, farkasembernek képzelve magát, meztelenül és vérrel mocskolva a utcán őrjöngött. Több járókelőt is üldözőbe vett, majd szétverte a környéken parkoló autókat a puszta ökleivel.

csfe01.jpg

A szemtanúk szerint a férfi csupa vér volt, és vadállat módjára üvöltött. Valahogy bemászott egy első emeleti lakás ablakán is, és összeverte az ott lakókat. Ezután kiugorva az ablakon, ismét az utcán folytatta a tombolást. A vér egyébként a sajátja volt, és a homlokán lévő sebből szivárgott...

A utca halálra rémült lakói hívták a rendőrséget, és a rendőrök szinte lebénultak hihetetlen jeleneten, amikor a pucér férfi egyenesen a szélvédőre ugrott, és üvöltve bezúzta azt. Természetesen az egyik rendőrnél lévő kamera felvette a bizarr jelenetet.

A környéken az a szóbeszéd járta, hogy a férfi tényleg farkasemberré vált, hiszen a tombolása előtt egy egész hétre eltűnt. 

Végül nagy nehézségek árán sikerült csak a rendőröknek megfékezniük a férfit, aki ráadásul egyáltalán nem érzett fájdalmat.

Hogy az illető valamilyen szer hatására, vagy pszichés tévképzetei miatt vált-e "farkasemberré", nem tudni. Egyelőre vizsgálják annak lehetőségét, hogy valamilyen újfajta tudatmódosító drog lehetett rá ilyen hatással.

Forrás: expats.cz; ripost.hu

Képforrás: youtube.com/napiUFO

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9316177650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása