2020. máj 11.

Kamera előtt a Bigfoot?

írta: Csiribusz
Kamera előtt a Bigfoot?

2014-ben az alábbi fotó bejárta az internetet. Egy férfi bocsátotta a szakértők elé a képet, maga kérve, hogy mielőbb vizsgálják meg a hitelességét. A képet édesapja készítette egy olyan helyen, ahol már huszonöt évvel korábban is összeakadtak egy vörös szemű bestiával.

bf02.jpg

A fényképek végre bizonyíthatják a Nagyláb létezését, melyet Virginiában egy folyóparton kaptak le. A homályos felvételt mobiltelefonnal készítette két férfi, amikor az említett folyón horgásztak. Az egyik férfi fia, Randy O'Neal, azonnal megosztotta a képeket egy YouTube videón, és elmagyarázta, miképp találkozott az apjával együtt ugyanott huszonöt évvel korábban egy hasonló lénnyel.

bf01.jpg

Tizenöt éves volt akkor, és apjával szintén horgászni mentek. Az éjszaka folyamán észrevettek egy ismeretlen lényt, melynek szeme vörösen izzott a tábortűz fényénél, ahogy a bokrokból lesett rájuk. A fiúnak odaadta az apa a fegyvert, hogy lője le. A lény vérfagyasztó sikollyal futott be a folyó vízébe. „Amikor ez a lény a vízbe csapódott, olyan hangot adott, mintha egy Volkswagen gázolt volna a folyóba” – mesélte Randy. Nagyon megijedtek azon az éjszakán, és másnap reggel átkutatták a helyet, ahol a bestia a vízbe csapódott.

Randy azt mondja, ő nem állítja, hogy a Bigfootról van szó, de amire lőtt, az valami olyasmi volt, amit még soha nem látott vagy hallott életében. Arra biztatta az embereket, vizsgálják meg a képeket, ahogyan csak gondolják, ha nem hisznek neki. Bizonyosodjon be, hogy ezek a lények valóban léteznek.

Írta: Csiribusz

Forrás: home.bt.com

Képforrás: home.bt.com

Szólj hozzá

Hírek Rejtélyes lények Modern regék Jeti/Bigfoot/Sasquatch