Bizarr állati támadás
2020. január 08. írta: Csiribusz

Bizarr állati támadás

Alig egy éve történt, hogy Észak-Karolinában a hetvenhét esztendős Brenda Hamiltont halálos állati támadás érte. Az elkövető állat ismeretlen. Állati támadások ritkán fordulnak elő ember ellen, mindazonáltal néha mégis megtörténnek. Alig három hónappal a tanárnő esete után, döbbenetes támadás történt Németországban is.

mc0.jpg

2019 májusában, a németországi Baden-Wuerttemberg tartományban, a Stuttgarthoz északkeletre fekvő Waiblingen közelében, három fiatalember sátorozott a szabadban. Az éjszaka közepén egy ismeretlen állat felhasította Marco L. sátrának ponyváját, és megtámadta a huszonegy éves fiút.

mc.jpgArra ébredtem, hogy éles, égető fájdalmat érzek a nyakamban – mondta később Marco. – Hirtelen valami megragadta a jobb kezem és belém mart. Éles fogak mélyedtek a húsomba. Ez az állat megharapott és előre-hátra cibálta a karom. Arra gondoltam, ez csak rémálom lehet.”

Egy ideig reménytelenül küzdött az állattal, de az csak nem engedte el. Ekkor Marco segítségért kiáltott a másik két fiúnak. Az állat elengedte egy időre. Marco körül rengeteg vér volt. Maradt annyi ideje, hogy maga elé emeljen egy párnát, mire az állat ismét rátámadt. Marco közelről is belenézhetett borostyán-sárga szemeibe. Csak akkor tűnt el, amikor bekapcsolta a mobilja lámpáját és a barátok is ugyanezt tették.

Marco csúnya sérüléseket szerzett a fején, a nyakán és a karján, de egyik sem kritikus. Inkább az aggasztja, hogy az állat veszett is lehetett. Mivel ez a vírus veszélyes az emberre, halálos lehet, ha nem kezelik megfelelően. Szerencsére időben orvosi segítséghez jutott. A Környezetvédelmi Minisztérium kirendelt emberei nagy erőkkel keresték a vérengző állatot...

Írta: Csiribusz

Forrás: thesun.co.uk

Képforrás: thesun.co.uk; booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6315385142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása