Stephen King – A kívülálló
2019. október 17. írta: Csiribusz

Stephen King – A kívülálló

Stephen King – A kívülálló

ka.jpg

Borzalmas gyilkosság történik a kisvárosban. Egy kisfiút szexuális indíttatásból brutálisan megölnek. A nyomok alapján a gyanú Terry Maitland edzőre terelődik, s a férfit azonnal letartóztatják. Ám az edző rendelkezik alibivel, és erre több szemtanú is van.

Nem sokára kiderül, hogy két kislányt is megöltek egy közeli településen hasonló körülmények között. Az ottani gyanúsított, kinek éppúgy megtalálták a nyomait a tetthelyen, szintén szilárd alibivel tud szolgálni ártatlanságára, akárcsak Terry edző. Hogy lehetséges mindez?

Ralph Anderson nyomozó és segítői, különös felfedezésre jutnak. Az elkövető, talán nem is közülük való. Talán nem más, mint egy idegen, egy titokzatos kívülálló...

Írta: Csiribusz

Képforrás: moly.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1515226002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása