Támad a Nagyláb!
2019. szeptember 02. írta: Csiribusz

Támad a Nagyláb!

Egy Kentucky-i házaspár kénytelen volt rövidre fogni a kempingezését, miután egy fegyveres férfi lövöldözni kezdett a közelükben. Mindez júliusban történt a Mamut-barlang Nemzeti Parkban.

mnp.jpg

Egy vasárnapi reggel, miközben épphogy ébredeztek, különös látogató keveredett a kempingjükhöz. A férfi azt állította, hogy feldúlta valami a táborhelyét, és véleménye szerint az elkövető a Nagyláb volt. Felhívta a figyelmüket, hogy nagyon vigyázzanak, mert a „Nagylábú országában” vannak. Megkérdezte tőlük, van-e fegyverük, mire mondták, hogy nincs. Azt felelte, hogy ha valami baj lenne, csak kiáltsanak és ő majd segít. Mindezek után a férfi visszament a fák közé, látszólag továbbfolytatva a „vadászatot”.

A pár nem vette komolyan, de miután hallották, hogy a férfi megint lövöldözni kezd az erdőben, úgy döntöttek, szedik a sátorfájukat és hazamennek. Közben kihívták a rendőrséget, s mialatt a kocsijukhoz igyekeztek, még egy vadőrt is értesítettek, akibe útközben botlottak.

Írta: Csiribusz

Forrás: coasttocoastam.com

Képforrás: adventure.howstuffworks.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr5115036172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása