Az ösvény kísértete
2019. április 01. írta: Csiribusz

Az ösvény kísértete

A Stansted Mountfitchet nevű angliai falucska közelében található egy erdei ösvény, amely a vasúti sínek mellett húzódik. Állítólag régóta egy fiatal férfi szelleme kísérti, aki annak idején ezen keresztül ment a sínekhez, és vonat elé vetve magát lett öngyilkos.

Legutóbb a múlt hónapban észlelték a túlvilági jelenést: hat túrázó arra lett figyelmes, hogy egy furcsa mozgású alak közeledik feléjük az ösvényen. „Nem láttuk tisztán az arcát, nagyon elmosódott volt, de amúgy is köd lengte be a tájat. A ruhája szakadt volt, és több helyen is vérfoltok borították. Amikor úgy tízméternyire ért tőlünk, hirtelen kámforrá vált. Sokáig meg sem tudtunk szólalni a megdöbbenéstől.” – mesélt hátborzongató élményéről az egyik szemtanú, James Witser.

oi.jpg

Forrás: Hihetetlen magazin – 2019. április

Képforrás: sightings.info

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3814729865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása