Lincoln Child – Farkashold
2018. november 03. írta: Csiribusz

Lincoln Child – Farkashold

Lincoln Child – Farkashold

fh.jpgJeremy Logan történészprofesszor özvegyi magányban él évek óta, és semmi másra nem vágyik, minthogy végre befejezhesse a középkori eretnekségről szóló könyvét, így elutazik pár hétre egy festői szépségű nemzeti parkba. Mindjárt az első este találkozik régi diáktársával, aki vadőrként dolgozik a park területén.

A férfi meglehetősen furcsa kéréssel áll elő. Mivel tudja, hogy Logan a munkáján kívül számos rejtélyes ügyet derített fel, megkéri, nézzen utána egy különös esetnek. A nemzeti park távoli, vad területén két túrázót mészároltak le az elmúlt hónapokban. A hivatalos szakértői vélemény szerint medvetámadás történt, de a vadőrök és a helyi lakosok nincsenek erről meggyőződve. Szerintük a tettes nem medve volt.

Mindannyian a Blakeney családra gyanakszanak, akik a külvilágtól elzárkózva a vadon közepén, magas falak mögött élnek, s azt suttogják róluk, hogy farkasemberek. Logan kezdetben nem tudja, mit gondoljon minderről, de tény, hogy valami brutálisan széttépte az áldozatokat és az is tény, hogy a gyilkosságok mind teliholdkor történtek.

Írta: Csiribusz

Képforrás: lira.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9114316463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása