Árnyéklények
2018. szeptember 15. írta: Csiribusz

Árnyéklények

A mellékelt fotókat egy számítógépes kamera készítette. A képeken látható lakás tulajdonosa többször is rendellenes jelenségeket tapasztalt otthonában, gyakran érezte valaki jelenlétét. Egy alkalommal, mikor elment otthonról, több órán át bekapcsolva hagyta a webkameráját, hogy a szobáját filmezze, majd amikor hazatért, átvizsgálta az elkészült képeket. A mellékelt két fotó ezek közül a képek közül származik. Vajon ezek az első hiteles fotók az árnyéklényekről?

arnyekember.jpeg

Az árnyéklényeket emberek ezrei figyelték már meg, s néhány kutató úgy véli, hogy talán az életnek egy másféle formáját képviselik, s ezért nem figyelhetők meg sokkal nagyobb arányban, mert túlságosan gyorsan mozognak ahhoz, hogy érzékelni lehessen őket. Voltak, akik a szemük sarkából pillantották meg őket, míg mások borzasztóan megijedtek, amikor hirtelen szemtől-szembe találták magukat velük.

Vannak emberek, akik meglehetősen kétkedőek azzal kapcsolatban, ha egy webkamera vagy videokamera hosszú időn át be van kapcsolva, s a tulajdonosa az elkészült felvétel képeit egyesével átnézve talál valami szokatlan dolgot. Pedig a kamerák olyan események rögzítésére is alkalmasak, amelyeket az ember szabad szemmel nem igazán képes érzékelni. Mindenesetre meglehetősen kellemetlen érzés belegondolni, hogy valakik vagy valamik tudtunkon kívül figyelnek bennünket.

Forrás: Hihetetlen magazin / 2003. október – lejegyezte: Csiribusz

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3214241393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Equu1N0X 2018.10.09. 20:10:37

Sokszor láttam én is ilyen árnyékszerű lényt az ágyam végénél éjszaka,de úgy gondolom,hogy csak alvásparalízis miatti vizuális hallucinációk voltak.

Legalábbis remélem....

Csiribusz 2018.10.15. 16:15:29

Biztos van abban valami, amit írsz - az alvásparalízisre gondolok -, de itt filmre is vették ezt a lényt, vagy entitást, vagy nem tudom minek nevezzem, tehát másról lehet szó.

Csiribusz 2018.10.16. 18:31:17

Köszönöm a linket. Eléggé ijesztő.

Equu1N0X 2018.10.16. 19:10:25

Amikor először láttam ilyet még kisgyerekként,akkor azt mondta nekem egy magát fehér boszorkánynak valló idősebb néni,hogy nem kell tőlük félni,mert ők az Őrzők.

white dragon 2018.10.17. 13:16:48

@Equu1N0X: nem hinném hogy ŐrzŐk,vannak videók amiben pont árnylények vagy árnyak támadnak meg,vagy el esel miattuk,azt mondja a vidiben amit linkeltem hogy ritkán szólalnak meg,de mert mennek el? nem tudunk ártani nekik,nem hús vér lenyek

Equu1N0X 2018.10.17. 23:02:25

@white dragon: Ki tudja kik vagy mik ezek,ha tényleg léteznek? Lehet,hogy van sok olyan létforma a közvetlen környezetünkben, amikről nem tudunk,pusztán azért,mert a mi érzékszerveinkel nem tudjuk észlelni őket.Ez kicsit olyan,mintha egy vak embernek próbálnád elmagyarázni a zöld színt,te tudod milyen mert látod,de egy vak nem tudja elképzelni sem ,mert nem tudja mi az,hogy látni.

white dragon 2018.10.18. 16:10:05

vannak lények amik megtámadnak embereket,jó lenne tudni mik ezek a lények és miért vannak itt.nekem nem tetszik mikor embereket támadnak meg,nagyon durvák is tudnak lenni,sok videót nézek ilyenekrŐl.
süti beállítások módosítása