Az átok
2017. november 01. írta: Csiribusz

Az átok

Az átok – amerikai horrorfilm, 1999.

az_atok.jpgRendezte: Jan de Bont

Szereplők:

Nell – Lili Taylor

Dr. David Marrow – Liam Neeson

Theo – Catherine Zeta-Jones

Luke Sanderson – Owen Wilson

Nell és Jane testvérek. Nell legszebb éveit töltötte azzal, hogy beteg édesanyjukat ápolta, míg Jane férjhez ment, gyereket szült. Miután az édesanyjuk elhunyt, Nellnek nem volt hová mennie és Jane olyan alternatívát ajánlott, amelyet nem fogadhatott el.

Ezzel egy időben dr. David Marrow pszichiáter, meghív pár vendéget egy ódon, elhagyatott kastélyba. Kísérleti alanyai közé Nell is bekerül, akire különös hatással van a ház. Az épület lenyűgözően szép, mégis... van benne valami félelmetes.

A három vendég abban a hitben él, hogy alvási zavaraikat sikerrel fogja kezelni az orvos, de valójában egészen más a szándéka. Arra kíváncsi, hogyan reagálnak a félelemre páciensei különböző helyzetekben. Ám rendezésébe más is beleszól: maga a ház ura. Csakhogy van egy gond: a ház ura már rég nem él.

Írta: Csiribusz

Képforrás: filminvazio.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9112947775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása