Űrlény-koponyákat találtak!
2016. december 08. írta: Csiribusz

Űrlény-koponyákat találtak!

Humanoid, de semmiféleképpen nem emberi koponyákat találtak az orosz kutatók egy náci utazóládában. A leletre Oroszország Adygea régiójában Kamennomosztszkij falujában bukkantak rá.

uk1.jpg

Nem lehet tudni pontosan, hogy a kiszivárogtatás mikori, de a tény, hogy csak a napokban robbant több internetes hírportálon. Persze az összeesküvés elméleteket kedvelők hírportáljai tele vannak a képekkel.

A talált utazótáskán rajta van az Ahnenerbe jele, ami nem volt más, mint az egyik egykori náci szervezet. Ez a náci csoport volt az, amely arra hívatott, hogy a német származású emberek bizonyítsák, hogy az egyenlő magával az árja fajjal. Ahnenerbe különös szervezete a világ minden részén munkálkodott.

uk2.jpg

uk3.jpg

Természetesen így nem is az a kérdés, hogy miként kerültek az akkori Szovjetunióba, hanem az, hogy miféle koponyák voltak az utazóládában. A szkeptikusok úgy tartják, hogy a koponyák egykori tulajdonosai nem voltak mások, mint állatok, de sokkal többen vannak, akik azt állítják, hogy a koponyák az egykori Földünkön járt idegeneké. Netalán pokolból feljött manifesztálódott lények maradványai.

Az egészben a legkülönösebb, amit a helyi történész Igor Ogay kérdésként tesz fel, hogy az Ahnenerbe szervezet embereinek mi dolguk lehetett ezekkel a koponyákkal? A kérdés már felvethet esetleges aggodalmakat.

Forrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9012034231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása