Szellemtörténetek
2016. november 04. írta: Csiribusz

Szellemtörténetek

A paranormális jelenségekről szóló történetek közül a legijesztőbb az, ha napjainkban mesél valaki arról, milyen furcsa dolognak volt a szemtanúja. Az egyik internetes oldalon négy nő osztotta meg a saját szellemtörténetét, aminek láttán örülhetünk, hogy nem velünk esett meg a vérfagyasztó eseménysor. 

szt.jpg

A szürke takarítónő

Még kamasz volt Sarah, amikor az egyik nyáron egy iskolai színdarabra készült a társaival. Néhányan úgy döntöttek, hogy beszöknek a szomszédban található elhagyatott gimnáziumi épületbe.

A tilosban járó kamaszok vaksötétben találták magukat, ugyanis csak az ablakokon keresztül jutott be némi fény. A most 20 éves Sarah elmesélte, hogy ebben a fényben látták meg a női alakot, aki felmosófát és vödröt tartott a kezében. A szellem egész teste szürke volt, szürke haja pedig eltakarta az arcát. Mind a négy gyerek sikoltva rohant ki a gimnáziumból.

Az öt éves kislány kísértete

A 19 esztendős Allie a barátnőivel vásárolt, amikor lépteket hallottak a felettük lévő emelet irányából. A társaság felment a szűk lépcsőn a padlásra, ahol csak poros régiségeket találtak, de embert nem.

A lányok körülnéztek a lomok között. A kíváncsiskodás közben Allie talált egy teáscsészét, amit megmutatott a barátnőinek. Ebben a pillanatban egy kislány nevetése töltötte meg a teret. Allie annyira megijedt, hogy elejtette a csészét, majd a barátnőivel együtt elrohant.

Később, amikor a lányok a bolt tulajdonosával beszélgettek, kiderült, hogy az 1800-as évek közepén tűz pusztított az épületben, ahol egy 5 éves kislány életét vesztette. Allie néhány héttel később autóval hajtott el a bolthoz, aminek az ablakában egy kislány arcát látta meg.

Félelmetes nyaralás

Egy apró, de annál félelmetesebb házikó szerepel Stephanie történetében. A 24 éves nő a barátaival bérelte ki a kis helyet az egyik nyáron. A nyaralás első napján minden rendben ment, de a második napon elkezdődtek a furcsaságok, ugyanis a társaság rejtélyes hangokat hallott a házikóban.

Ezt követően eltűnt a seprű, amit a pincében találtak meg. Stephanie és a barátai érezték, hogy nincsenek egyedül a házban. A gyanújukat tovább erősítette, hogy mikor az esti sütögetésből visszatértek a szállásukra, akkor a csap mellett hat fejjel lefelé fordított ásványvizes palackot találtak.

Ugyanezen az estén a nappaliban aludtak, majd másnap a lehető leggyorsabban elmentek a házikóból. A társaság később megtudta, hogy nem sokkal az érkezésük előtt két férfi megfulladt a közeli tóba, amikor fejjel lefelé fordult a kenujuk.

Rejtélyes esetek az üres elmegyógyintézetben

Egy 21 éves lány, aki Sydneyben él, egy elhagyatott pszichiátriai osztályról készített fényképeket az egyik télen. A nő kicsit megállt, hogy az egy méter magas ablakpárkányon pihenjen, ám ez hiba volt, ugyanis ahogy leült, két kezet érzett a vállán, amelyek lelökték.

Szerencsére a lánynak nem esett nagyobb baja az ijedtségen kívül, ennyi viszont elég volt ahhoz, hogy elrohanjon, és többé ne térjen vissza a helyre, ahol rejtélyes zajokat is hallott, illetve látta, hogy egy korábban erősnek tűnő létra kettétört.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3711929007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása