Szárnyas humanoid
2016. július 27. írta: Csiribusz

Szárnyas humanoid

A szárnyas humanoid DNS- és röntgenvizsgálata szerint ez a lény nem hasonlít egyik földi fajra sem. A kutatók több vizsgálatot is elvégeztek a rejtélyes szárnyas humanoid, mások szerint tündérszerű hibrid lény testén, melyek lenyűgöző eredményekkel szolgáltak. A világ számos részén öt különböző molekuláris biológiai laboratórium által készített DNS szekvenálás azt bizonyítja, hogy sem a mitokondriális, sem a sejtmagi DNS-e nem mutat egyezést egyetlen ismert faj genetikai jellemzőivel sem a Földön. 

tund1.jpg

Mindezek után úgy tűnik, hogy az igazság sokkal furcsább, mint a fikció. Richard Shaw és L. A. Marzulli szakértők Mexikóba utaztak, hogy az egyik legjelentősebb latin-amerikai UFO-kutatóval, Jaime Maussannal találkozzanak. Korábbi találkozásukkor egy észbontó lény holttestét mutatta meg nekik Maussan, ami furcsa módon egy tündérre hasonlít. 

Shaw és Marzulli szerint több évet vártak annak érdekében, hogy el tudják magyarázni a felfedezést a világnak. Most végre az általuk készített Watchers-sorozat legújabb epizódjában feltárják az általuk valódi lénynek vélt teremtmény testén végzett vizsgálatok eredményeit, amely sokak szerint örökre meg fogja változtatni az emberi történelmet. 

tund2.jpg

Az igazság az, hogy mindenkinek a saját szemével kellene látnia ezt a lényt, hogy valóban elhiggye, valódi dologgal állunk szemben. Bár sokan úgy gondolják, hogy egy újabb átverésről van szó, a röntgen- és a DNS-vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy egy megdöbbentő igazság rejtőzik a rejtélyes lény mögött. 

tund3.jpg

Dr. Ricardo Rangel kutató szerint, aki DNS vizsgálatot végzett a lényen, a világ öt különböző molekuláris biológiai laboratóriumában folytattak hasonló teszteket. A közös eredmények azt mutatják, hogy a DNS-e mintegy 98,5 százalékban hasonlít az emberéhez.

"A lábak és a lábfejek normális jellemzőkkel rendelkeznek a Metepec teremtményen. Ugyanakkor a másik lénynek van egy másik jellemzője, a szárnyai. Röntgen felvételeket készítettünk a lényről, és láthatóvá vált a csontszerkezete."

"Nem, ez nem egy átverés, nem egy öntőformában készült. Van egy szövetmintánk a lényből, melyet elküldtünk egy DNS molekuláris laborba, de amikor megpróbálták szekvenálni a DNS-t azt találták, hogy nem mutat egyezést egyetlen emlős vagy más földi lény DNS-ével sem... nincs semmilyen egyezés az emlősökkel." - mondta Dr. Rangel.

Tehát kiderült, hogy sem a mitokondriális, sem a sejtmagi DNS-e nem mutat egyezést egyetlen ismert földi faj genetikai jellemzőivel sem. 

Jaime Maussan szerint a Metepec teremtmény nagy valószínűséggel egy "hibrid lény". A másik lény, amire többen tündérként hivatkoznak, szintén egy hibrid lehet.

A Metepec-lényt 2007-ben találták egy csapdában, fogságba esve és elpusztulva. 

Az alábbi videóban a szárnyas lény látható:  

 A Metepec-lényt 2007-ben találták egy csapda fogságába esve:

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1008918412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása