A jeti visszatér
2016. február 26. írta: Csiribusz

A jeti visszatér

A jeti visszatér – amerikai horrorfilm, 2006 

124082_1024_a_yeti_visszater_01.jpg

 

Rendező: Ryan Schifrin

Szereplők:

Matt McCoy - Preston Rogers

Haley Joel - Amanda

Lance Henriksen - Ziegler Dane

Dee Wallace - Ethel Hoss

Christien Tinsley - Otis Wilhelm 

Preston Rogers egy csúnya baleset során elveszítette feleségét és ő maga tolószékbe kényszerült. Pszichiátere tanácsára egy ápoló kíséretében visszautazott a hegyekbe, abba a faházba, ahol korábban feleségével élt, és amely annak a hegynek a lábánál épült, ahol a baleset is történt. Orvosa úgy gondolta, csak akkor tud meggyógyulni, ha szembenéz a múlttal. Csakhogy Prestonnak fogalma sincs arról, hogy egy ideje különös mészárlás folyik a környező lakosság állatállományában.

Miközben ápolója egy rövid időre magára hagyja, és ő unatkozva egy távcsővel a kezében nézelődik, furcsa dolgokat vesz észre. Egy villanyoszlop az út szélén ki van dőlve, bár látszólag semmi ok nem szolgált arra, hogy kiboruljon a helyéből. Esküdni merne rá, hogy amikor jöttek az úton felfelé, még nem volt ott.

A szomszéd házba öt fiatal lány érkezik egy kis hétvégi kikapcsolódásra és Preston őket is megfigyeli. Így lesz szemtanúja annak, ahogyan egy csúf, ismeretlen szörny támadja meg a védtelen lányokat. Preston próbál segíteni nekik a maga módján, de még ápolója sem hisz neki, amikor elmondja, mit látott... 

Írta: Csiribusz

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr18422330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása