Ne kiálts, vérfarkast!
2016. január 20. írta: Csiribusz

Ne kiálts, vérfarkast!

Ne kiálts, vérfarkast! - amerikai horrorfilm – 2008. 

vf1.jpgRendezte:  Brenton Spencer

Szereplők:

Redd Tucker – Kevin Sorbo

Loren Hansett – Nina Dobrev

Kyle Hansett – Spencer Van Wyke

Jared – Peter Stebbings

Steven – Sean O’Neill

Loren és Kyle Hansett kamaszkorú testvérpár, akik anyjukkal együtt egy kis település kertvárosi részében laknak. Az asszony nővérként dolgozik a helyi kórházban, ezért gyermekei gyakran vannak egyedül.

A városkában rejtélyes gyilkosságsorozat veszi kezdetét, s szinte ezzel egy időben, Hansettéknek új szomszédja érkezik. A Jared nevű idegen különös férfi, motorján és fekete kutyáján kívül nem igen keresi mások társaságát. A tizenhat éves Loren az első pillanattól kezdve furcsa, kellemetlen érzést táplál az idegen iránt, míg tizenhárom esztendős öccse gyermeki rajongással keresi a férfi barátságát.

Bár Loren érdeklődését magára vonja a kétségtelenül jóképű ismeretlen, mégis van valami benne, ami zavarja a lányt. Egy távcső segítségével mániákusan leselkedni kezd a férfi után azt kémlelve, vajon mi lehet a titka. Gyanakvó természetének köszönhetően érdekes felfedezést tesz az egyik éjszaka. Egy fiatal nő megy fel a férfi lakására, de onnan már nem jön ki élve. Loren ugyan nem látja pontosan mi történt, de érzi, valami nincs rendjén. Redd Tucker, a híres vadász lesz segítségére, s közben Loren észre sem veszi, hogy Jared is figyeli minden lépését…

Írta: Csiribusz

Képforrás: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8311650916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása