Újabb sellő?
2015. december 10. írta: Csiribusz

Újabb sellő?

Sokszor hajszálnyi a különbség fikció és mítosz között. De míg a mítoszok vagy legendák a múltban élő fantasztikus lények hősies tetteit beszélik el, addig a fikciók emberi agyunk képzeletének kivetülései. Néha azonban előfordul, hogy akadnak szemtanúk, akik furcsa, hihetetlen történeteket mesélnek el olyan lényekről, melyek elvileg nem létezhetnek. Ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy a mítoszok mégis tartalmazhatnak némi igazságot.

A következő kis videofelvétel azt mutatja épp, ahogyan védőruhás férfiak egy félig ember-félig hal hibridet hordágyra emelnek. A felvétel Lengyelországban került rögzítésre a Visztula folyó partján, amely a leghosszabb folyó a térségben, szinte kettéosztja az országot, majd a Balti-tengerbe ömlik.

 

 

A videón nagyon jól kivehető a sellőnek gondolt lény nagy halfarka. Arca emberszerű, haja sötét, felső testének világos bőrszíne jól látható. Sajnos a felvétel nagyon rövid, nem tudni, miképp fogták el a lényt, illetve hogy túlélte-e a találkozást, avagy sem. Máig nem kaptunk határozott választ arra, élnek-e humanoid lények a víz alatt.

 

sell.jpg

 

Pedig a dél-afrikai Karoo sivatagban talált barlangfestmények is ábrázolják a bizarr halfarkú teremtményeket, amelyek nagyon hasonlítanak a mitikus sellőkre, vagy a kreatúrára a videóból.

Mindenesetre a hatóságok a mai napig tagadják a bizonyítékokat a víz alatti találkozásokról, továbbra is fenntartják a titoktartás fátylát még akkor is, ha fontos dolgot fedeznek fel.

Forrás: zonnews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr858155384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása