Howl
2015. november 16. írta: Csiribusz

Howl

Howl – brit horrorfilm, 2015

howl.jpgRendezte: Paul Hyett

Szereplők:

Ed Speleers

Sean Pertwee

Holly Weston

Shauna MacDonald

Rosie Day... 

Amikor kigördül az éjféli személyvonat az egyik londoni pályaudvarról, az utasok még nem sejtik, milyen rémséges éjszakának néznek elébe. Kezdetben minden rendben van, a szerelvény könnyedén suhan a teliholdas éjszakában. Ám egy váratlan pillanatban a vonat kerekei csikorogva megállnak egy sötét erdő kellős közepén, nem kis riadalmat keltve az utasok között.

A mozdonyvezető utánanéz, mi lehet a gond, és kiderül, hogy egy szarvassal ütköztek. Eleinte mindenki megérti a problémát, de miután a férfi még hosszabb idő után sem tér vissza, egyre feszültebb lesz a hangulat az utasok között. Kis idő elteltével úgy döntenek, nem várnak az eltűnt mozdonyvezetőre, gyalog vágnak neki a hátralévő pár kilométernek, hogy mihamarabb elérjék a közeli várost.

Az erdei séta azonban nem úgy alakul, ahogyan eltervezték. Valami gonosz és rettentő lopakodik a sűrű bozótban, majd szinte ezzel egy időben felhangzik a közelből a hátborzongató üvöltés. Az utasok rémülten rohannak vissza a biztonságot jelentő vonathoz, miközben a szörny üldözőbe veszi őket. Ettől kezdve az erdő csendjét állati üvöltések és emberi sikolyok hasítják keresztül... 

Írta: Csiribusz

Képforrás: amazon.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr528082082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása