Wolves / Farkasok
2015. szeptember 12. írta: Csiribusz

Wolves / Farkasok

Wolves / Farkasok – amerikai horrorfilm, 2014. 

wolves.jpg

Rendezte: David Hayter

Szereplők:

Cayden Richards – Lucas Till

Connor – Jason Momoa

John Tollerman – Stephen McHattie

Wild Joe – John Pyper-Ferguson

Angelina Timmins – Merritt Patterson 

Cayden Richards átlagos kamasz, vagy mégsem? Bár ugyanúgy jár iskolába, ugyanúgy sportol és csajozik, mint a hozzá hasonló srácok, valamiben különbözik: szörnyű rémálmok kínozzák, amelyekről hamarosan kiderül, hogy nem is annyira álmok.

Caydenben egy borzalmas szörnyeteg él, amely tönkreteszi kapcsolatát a barátnőjével és elpusztítja imádott nevelőszüleit. A fiú elkeseredésében nyakába veszi a világot, de nagy meglepetésére éppen azzal találja szemben magát, ami elől menekül. Egy kis hegyi városkába érve furcsa embereket ismer meg, éppoly furcsákat, mint ő maga. Mire észbe kap, belekerül egy családba, amely az ő segítségét reméli egy másik, ellenséges falka ellen.

Cayden tehát megtalálja önmagát, családját, aztán a szerelmet, végül új barátaival együtt felveszi a harcot a szörnyetegekkel...

Írta: Csiribusz

Képforrás: starity.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr207783098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása