Late Phases
2015. április 26. írta: Csiribusz

Late Phases

Late Phases – amerikai horrorfilm, 2014 

late-phases.jpgRendezte: Adrián García Bogliano

Szereplők:

Nick Damici – Ambrose McKinley

Ethan Embry – Will

Erin Cummings – Anne

Lance Guest – James Griffin

Tom Noonan – Roger atya

Karen Lynn Gorney – Delores 

A megvakult háborús veterán, Ambrose McKinley új lakhelyre költözik. A barátságos lakópark még barátságosabb lakói szívélyesen fogadják, csupán vakvezető kutyája mutat némi nyugtalanságot. Szokatlan viselkedésének nem tudják az okát, s még az első éjszaka folyamán borzalmas dolog történik. A szomszédban élő idős asszonyt valami megtámadja a házában, majd Ambrose-ra is ráveti magát. A férfi, bár nem lát semmit, megússza a támadást. 

Később a konok, makacs öregember nem fogadja el senkinek, még a fiának segítségét és támogatását sem. Amikor megtudja, hogy az esti támadáshoz hasonlóan már mások is meghaltak korábban és a gyilkosságok kivétel nélkül mind teliholdkor történtek, szörnyű gyanú ébred benne. Ezüst pisztolygolyókat szerez be és keményen edzeni kezdi a testét, hogy egy hónap múlva egyedül nézhessen szembe a gonosszal, amelyről tudja, ismét el fog jönni.

Írta: Csiribusz  

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr257398298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása