Wer / A vérfarkas
2015. február 12. írta: Csiribusz

Wer / A vérfarkas

Wer / A vérfarkas – amerikai horrorfilm, 2013 

wer.jpgRendező: William Brent Bell

Szereplők:

A.J. Cook – Kate Moore

Sebastian Roché – Klaus Pistor

Vik Sahay – Eric Sarin

Simon Quarterman – Gavin Flemyng 

Az amerikai Claire Porter súlyos sérülésekkel fekszik a kórházban, ahol arról faggatják a rendőrök, mi történt vele és családjával. Az asszony férjével, kisfiukkal és kutyájukkal egy szép, teliholdas estén a szabadban táborozott valahol Franciaországban, amikor az erdő irányából vad támadás érte őket. A férfi, a kisfiú és a kutya belehaltak a durva támadásba, egyedül az asszony élte túl valamilyen csoda folytán.

A halottak borzalmas sebeinek tanúsága szerint a nyomozók számára egyértelmű, hogy állati támadás történt, de Claire ragaszkodik ahhoz, hogy nem állat, hanem egy nagydarab, szőrös férfi követte el a vérengzést. Vallomása alapján le is tartóztatják Talan Gwyneket, egy helyi lakost, akire illik a személyleírás.

Kate Moore ügyvédnő az egyetlen, aki hisz védence ártatlanságában, így mindent elkövet, hogy bebizonyítsa az állati támadás tényét, ezzel együtt Talan Gwynek ártatlanságát. Munkájában, a nyomozás követésében barátja, Eric, és exbarátja, Gavin segítik.

Talan Gwynek különleges, ritka betegségben szenved, melynek bizonyításával lehetőséget látnak arra, hogy a férfit felmentsék. Ehhez különböző vizsgálatokat kell elvégezni, például le kell venni egy szaruhártya-lenyomatot és utána fénystimulációt kell alkalmazni. Kezdetben minden simán és jól megy, de az utolsó vizsgálatnál váratlan dolog történik. Olyan esemény, amely teljesen felkészületlenül éri mindannyiukat... és akkor elszabadul a pokol...

Írta: Csiribusz

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr857165275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása