Rejtélyes tengeri szörny harapta le a krokodil fejét
2014. szeptember 10. írta: Csiribusz

Rejtélyes tengeri szörny harapta le a krokodil fejét

Már a partra is alig mernek lemenni a lakók abban a dél-afrikai városban, ahol a napokban egy megcsonkított krokodiltetemre bukkantak a járókelők. kroki.jpg

Gyomorforgató felfedezésre bukkantak nemrég Dél-Afrikában. St. Lucia városában egy tengerparton sétáló páros ugyanis egy leharapott krokodilfejre bukkant. Az óriási hüllő tetemét a tenger vetette ki magából, most mindenki azt találgatja, hogy mi végezhetett az állattal - írja a Daily Mail. 

Egyes feltételezések szerint egy gigantikus fehér cápa lehetett a tettes. A krokodilfejben ugyanis egy cápafogat találtak. Más feltételezések szerint azonban az is lehetséges, hogy egy víziló, vagy orrvadászok végeztek a hüllővel, amit csak később rágott meg egy cápa. A rejtélyre egyelőre nem találtak magyarázatot. 

Akár az is kiderülhet, hogy egy ismeretlen fajjal állunk szemben? Vagy felfedezhetünk egy olyan élőlényt, amely teljesen eltérő a jelenleg általunk ismert összes biológiai létformától? Amennyiben ez a helyzet, akkor az fontos felfedezés lehet a természettudomány területén. 

Forrás: paranormal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr526686247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása