A Smith testvérek
2014. július 01. írta: Csiribusz

A Smith testvérek

/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy érzi, mégis van benne egy-egy olyan megfogalmazás, ami elvileg nem szerepel az eredetiben, az azért van, mert a forrás is sokszor hiányos, összefüggéstelen, vagy nem egyértelmű. Ilyenkor néha tettem olyan „mondat-betoldást”, ami kikövetkeztethető a történetből, bár nincs leírva szó szerint az eredetiben. Ezen mondatok mennyisége elhanyagolható, ugyanakkor mindenképpen hangsúlyoznám, hogy a tartalom lényegi részén nem változtat. Sajnos nem egyszer előfordul, hogy különböző források teljesen másként tálalják ugyanazon történeteket, vagy némely részleteket leszámítva eltérőek, nagyon ellentmondásosak. Kérem, senki ne gondolja, hogy szándékosan akarom félrevezetni! Mindenki maga tudja, mit hisz el belőle vagy mit nem. A történetek hitelességét sem cáfolni, sem állítani nem tudom. Némelyik meglehetősen hátborzongató, ezért ki-ki a saját felelősségére olvassa el! Köszönöm! - Csiribusz/

A városi legenda egy John Smith nevű fiúról szól, aki nagyon szerette a félelmetes e-maileket és minden nap küldött ilyesmit valakinek, akit ismert. Szerette ijesztgetni az embereket a Neten. John egyébként a wisconsini Plainfieldben élt. 

Egy napon – 2007 novemberében –, amikor megnyitotta a postafiókját, talált ott egy furcsa üzenetet, amit úgy tűnt, két fiatal lány küldött neki. Smith nővéreknek nevezték magukat és azt állították, hogy ők John lánytestvérei. Mindez zavarba hozta a fiút, hiszen egyetlen gyermek volt. A lányok azt is mondták, hogy évekkel ezelőtt ők is ebben a házban éltek. John kijelentette, hogy neki sosem voltak nővérei és kérte, hagyják őt békén ilyesmivel. 

smith_sisters1.jpgMásnap újra kapott tőlük egy üzenetet, mégpedig pár melléklettel csatolva. Az egyik melléklet egy fotó volt két kislány arcképével. A lányok a levélben ismét ráerősítettek, hogy ők valóban John testvérei és tényleg abban a házban laktak 1993-ig, ahol a fiú. Hálószobája a lányoké volt valamikor, itt nőttek fel, ahol John, és boldogan éltek egészen addig a szörnyű éjszakáig. 

A másik melléklet egy régi újságcikket tartalmazott:

„1993-ban két lánytestvért brutálisan meggyilkoltak a wisconsini Plainfield városában. Lisa Smith 19 éves volt, húga, Sarah 15, amikor november 17-én éjjel félkettő körül a támadás érte őket szüleik házában. A lányok az ágyukban aludtak, amikor az őrült gyilkos betört a házba. Senki nem hallotta a sikolyaikat. Másnap reggel holttesteiket a szüleik találták meg a hálószobájuk szekrényébe rejtve. Elevenen megnyúzták őket. A gyilkos árkon-bokron túl járt már és semmi nyomot nem találtak. A rendőrség kiterjedt vizsgálatot folytatott, de mindhiába. Soha nem kapták el a tettest és nem értették a támadás motivációját sem. Az egyetlen nyom, ami szóba jöhetett, a Lisa számítógépén talált e-mailek voltak. Az ügyet 2000 októberében zárták le.” 

A nővéreket dühítette, hogy az ügyet lezárták és az emberek megfeledkeztek róluk. Dühösek voltak, amiért a szüleik is el akarták felejteni őket. Dühösek voltak, hogy szüleik sosem beszéltek róluk az öccsüknek, Johnnak. John nagyon ideges lett ettől az egésztől. Megírta nekik, hogy egyetlen szavukat sem hiszi el, szerinte semmi köze a Smith nővérekhez, az újságcikket sem tartotta valódinak és azzal búcsúzott, hogy menjenek a fenébe. Alig öt perccel később újabb e-mail érkezett a lányoktól, mely így szólt: „Ha nem hiszel nekünk, nézz a hálószobád szekrényébe!” Ez volt az utolsó levél, amit John számítógépén találtak. A rendőrség képtelen volt kinyomozni, kitől érkezett az e-mail.  

Az emeleti szekrény fájába vésve, a rendőrség talált egy feliratot. Könnyedén ki lehetett olvasni: „Lisa és Sarah – 1993”, majd alatta mindjárt ott volt egy másik véset: „John – 2007”. 

smith_sisters0.jpgSenki nem tudja, mi történt Johnnal ezek után, de amikor reggel a szülők felébredtek, Johnt nem találták sehol. Aztán benéztek a hálószoba szekrényébe és életük második legnagyobb sokkját élték át. Megtalálták a fiuk holttestét. Elevenen megnyúzták. 

Senki nem tudja, mi történt valójában azon az éjszakán. A rendőrség megpróbálta összerakni az eseményeket a részletek alapján, amit John számítógépén találtak. A szülők beleroppantak a történtekbe. Hogy eshetett ez meg a családjukkal? Először a lányaikat ölték meg, most pedig néhány évvel később a fiukat is meggyilkolták… 

Az egész ügy annyira bizarr volt. Véletlen volna, hogy megölnek két testvért, majd évekkel később az öccsüket is meggyilkolják pont ugyanolyan módon, pontosan ugyanott? És semmi más bizonyíték nem maradt, mint pár ijesztő e-mail… 

Forrás: urbanlegendsonline.com; fordította: Csiribusz

Képforrás: creepypasta.wikia.com; scaryforkids.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr606463371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása