Szellemalakok a tsunami után
2014. március 21. írta: Csiribusz

Szellemalakok a tsunami után

tsunami_tagajo.jpgA 2011-es pusztító szökőár után több különös történet látott napvilágot Japánban. 

2011. március 11-én a hatalmas földrengést követően óriási szökőár zúdult Japán keleti partvidékére, melynek következtében húszezer ember vesztette életét. Most, miután a katasztrófa nyomán az emberek újra próbálják építeni országukat, hátborzongató, új városi szellemtörténetek látnak napvilágot az áldozatokkal kapcsolatban. 

Az egyik legismertebb történet a japán Tagajo városához kötődik, ahol egy tűzoltóállomáson néhány furcsa telefonhívással kezdődött minden. Olyan épületekből érkeztek a hívások, amelyeket elpusztított a tsunami és ahol emiatt rég nem működtek a vonalak. Csak akkor maradtak abba a titokzatos hívások, miután a tűzoltók imádkoztak a megholt lelkekért. 

tsunami_sendai.jpgA másik történetben ugyanezen régió Sendai-i területén egy taxisofőr azt állította, hogy egy napon szomorú arcú férfit vett fel a kocsijába. A férfi olyan címre vitette magát, amelyről a sofőr tudta, hogy elpusztult a katasztrófában. Kis idő elteltével, ahogyan belenézett a visszapillantó tükörbe, látta, hogy utasa eltűnt. Ennek ellenére elment a megadott cím helyére, kinyitotta az ajtót kísértetutasának, hogy szelleme vissza tudjon térni otthonába. 

jt.jpg

Forrás: unexplained-mysteries.com; írta: Csiribusz

Képforrás: vosizneias.com, spokesman.com; abc.net.au 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr895872780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása