Ismeretlen állatot lőttek le a rendőrök
2013. augusztus 14. írta: Csiribusz

Ismeretlen állatot lőttek le a rendőrök

John-Winesickle-1922094.jpgRendőrök megölték, majd eltüntették egy jeti holttestét - ezt állítják azok, akik hisznek abban, hogy nem medve járt John Winesickle kertjében. A hatóság tagadja a vádakat. 

jeti.jpgA legutóbbi jetiláz május 14-én indult útjára, amikor John Winesickle, az aprócska Somerset városának egy lakósa azzal hívta fel a rendőrséget, hogy hatalmas lábnyomokat talált a kertjében. A rendőr megnyugtatta, biztos csak egy medve garázdálkodott a veteményesben, ám férfi szerint csakis nagyláb lehetett, ugyanis egy medve nem tud hosszú métereken át kétlábon közlekedni. 

Nem sokkal később pedig egy email is landolt a Pensylvaniai Jetitársaság postafiókjában, amiben egy bejelentő arról tájékoztatta a fanatikus jetikutatókat, hogy látta, amint a rendőrök meglőttek és megöltek egy beazonosíthatatlan óriási állatot - vagyis Nagylábot - majd a tetemét eltűntették - írja a Mirror. 

A levél katonai helikopterekről is beszámol, amelyek állítólag Somerset felett köröztek. Az állítólagos szemtanú szerint az állatnak hatalmas szemei, barna közepesen hosszú szőre és gorilla-formája volt. A maga után hagyott lábnyom pedig csak úgy bűzlött. 

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr925460012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmj 2013.08.14. 12:39:01

"Az állítólagos szemtanú szerint az állatnak hatalmas szemei, barna közepesen hosszú szőre és gorilla-formája volt."

Ez akár farkasember is lehet, hiszen a bigfootnál nem túl jellemző a hatalmas szem.

Érdekesség, kiszúrtam, hogy gyakran a régi magyar királyság címereiben a "szlavón menyét" nagyon nem menyét alakú, sokszor inkább farkas vagy vérfarkas szerű, aki hisz benne az például itt összehasonlíthatja ifjmonarchista.blog.hu/2009/06/18/a_magyar_kiralyi_honvedseg_ovcsatjai

Gevaudani bestia www.occultopedia.com/g/gevaudan_page_2.htm

Csiribusz 2013.08.14. 13:06:08

Érdekes meglátás, de nem hiszem, hogy vérfarkas lenne. Ennyi erővel bármilyen négylábú állatra lehetne gyanakodni. Egyébként nem gondolnám, hogy egy apostoli királyság címerébe bekerülhetne a vérfarkas.

kmj 2013.08.14. 23:59:35

Ez még semmi, az angoloknak tele van a címerük farkasemberekkel upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4e/Arms-enfield-lb.jpg
süti beállítások módosítása