Hátborzongató üvöltés
2021. szeptember 14. írta: Csiribusz

Hátborzongató üvöltés

uvtem.jpg

Két rendőr járőrözés közben a helyi temetőt ellenőrizte, amikor felhangzott a borzalmas hang. Mindenki láthatja a felvételen, mennyire megijedtek. Vajon mi ad ki ilyen hangot?

Csiribusz

Képforrás: gothkepek.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2316705976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cynocephalus 2022.04.20. 20:43:40

Nem szép tőlem, de felnevettem mikor meghallottam a hangot. Habár elsőre ijesztőnek, kísértetiesnek tűnik, semmi köze túlvilági dolgokhoz. A hang egy nagyon jól elkészített, azték halálsípból származik. Úgy tudom az aztékok ebből százat is megfújtak egyszerre, hogy elriasszák az ellenfeleiket, akik a területükre merészkedtek. Hozzá teszem, elég nehéz olyan halálsípot készíteni aminek ennyire kísérteties a hangja. Próbálkoztam már vele, de eddig egyik sem volt tökéletes.

Csiribusz 2022.05.09. 12:52:43

@Cynocephalus: Én nem hiszem, hogy ez síp lenne. Nincs az a síp, ami ilyen hangot hallat.

Cynocephalus 2022.05.09. 21:25:50

@Csiribusz: Tudom illúzió romboló vagyok, de tényleg ilyen hangja van. www.youtube.com/watch?v=I9QuO09z-SI itt egy link, ahol bemutatja egy férfi, hogyan is működik. Az azték, maja és inka hangszerek nagyon érdekesek, külsejüket és hangjukat illetően. Egyeseknek madár hangjuk van, mások ragadozó állatok hangját imitálják.
süti beállítások módosítása