Farkastámadás Oroszországban
2020. június 23. írta: Csiribusz

Farkastámadás Oroszországban

A nyugdíjas, akit farkas evett meg

2015-ben farkastámadás borzolta a kedélyeket a közép-oroszországi Borovicában. A rendőrség felfegyverkezve vadászott a gyilkos fenevadra, ami egy idős, nyugdíjas asszonyt falt fel. A helyi lakosok nagyon féltek, a rendőrség gyors intézkedésében bíztak.

A hetvenhét éves Lima Ankudinova hazafelé sietett a sűrű hóban, amikor alig ötvenméternyire az otthonától megtámadta egy farkas. A szerencsétlenül járt idős asszony maradványait a szomszédai találták meg jóval később.

fto01.jpg

Az egyik szomszéd, a hatvannyolc esztendős Fedot Nekrasov így emlékezett: „Reggel kimentem, mint mindennap, hogy sétáljak egy kicsit, amikor megpillantottam a testét. Az egyik lába teljesen hiányzott, a másik is félig leszakadt. A fej felső része szintén hiányzott. Szörnyű látvány volt.”

A boncolás során kiderült, hogy az idős asszony feltehetőleg szívrohamot kapott, s a farkas csak ezek után evett belőle. A lakók mégis féltek.

Egy helyi üzlet tulajdonosa, az ötvenhat éves Natalia Nekrasova azt mondta, utólag nem az a lényeg, hogy élve vagy holtan evett-e az áldozatból a fenevad, hanem az, hogy megízlelte az emberi vért. „Az emberek nem tudnak olyan gyorsan futni, mint a farkas, így mi, főleg a gyerekek, könnyű célpontok vagyunk számára.”

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy beszéltek az illetékes helyi hatóságokkal, s megállapodtak abban, hogy cselekedni kell. Fegyveres tiszteket és vadászokat küldtek a farkas megtalálására és leterítésére.

Írta: Csiribusz

Forrás, képforrás: mirror.co.uk; realworldsurvivor.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3315856156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása