Gigantikus farkast kaptak lencsevégre
2019. december 28. írta: Csiribusz

Gigantikus farkast kaptak lencsevégre

Az alábbi videót 2015 októberében tették fel a világhálóra. Amint feltételezhető a rövid felvételből, egy férfi sétálni vitte a kutyáját, amikor összeakadtak az út menti erdős résznél egy hatalmas, kutyaszerű állattal. A férfi kutyája – melynek fajtáját én személy szerint nem tudom kivenni, de nagytestűnek tűnik, s így is fele akkora, mint a lény – összetűzésbe került a vadállattal.

gf1.jpg

A kutya folyamatosan csahol, amikor a fekete bundájú, hatalmas állat felé lódul. A kutya kitér, a lény visszafordul. Ekkor a kutya ismét utánafut, mire a hatalmas állat nekiugrik. Nem lehet látni pontosan mi történik, de bizonyára csúnya dolog, mert a kutya visítani kezd, a gazda pedig pánikszerűen kiabál:”Hé!Hé!Hé!” Nem látni, de feltételezhetően a kutya segítségére indult. Hogy mi lett a dolog kimenetele, az nem ismert.

A felvételt mindenesetre feltette a világhálóra, és az emberek azonnal találgatni kezdtek, mi lehet az ismeretlen állat. Egyesek szerint egyszerűen egy óriásira megnőtt kutya. Mások gigantikus méretű farkasnak vélik, megint mások vérfarkast emlegetnek, vagy kutyaembert, melyről manapság nagyon sokat hallani.

Érdekességképpen van a videón még egy felvétel, mely egy másik időben, másik helyen történt, egy másik farkassal. Ez utóbbi valóban farkasnak tűnik, s bátran sétálgat az országúton.

Írta: Csiribusz

Forrás: youtube/Everything Weird

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3015335354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása