2019. nov 24.

Titokzatos üvöltés

írta: Csiribusz
Titokzatos üvöltés

Egy kanadai család a vadonba kirándult, amikor furcsa és ijesztő hangra figyeltek fel. A családfő azonnal felvételre állította a mobiltelefonját. A szakértők, akik visszahallgatták a felvételt, értetlenül állnak a hang hallatán. Egyikük sem tudná megmondani, milyen állat adja ki a különös üvöltést.

ko.jpg

A családfő, Gino Meekis azt nyilatkozta, vadászni indult feleségével és unokájával Ontario északnyugati részébe. Az üvöltést meghallva, először azt hitte, a hang jávorszarvastól származik, de aztán rájött, hogy nem. Nagyon sok állathangot hallott már életében a medvétől a hiúzig, de ilyet még soha.

Meekis lelkes vadász, aki gyermekkora óta járja a vadont, így jól ismeri a fekete medvék, a farkasok és a jávorszarvasok hangját, melyek ezekben az erdőkben meglehetősen gyakori állatok.

Amint ott álltak és a felvételt készítették, az üvöltést egyre közelebbről lehetett hallani (ez jól kivehető a felvételen - megj.: Csiribusz). Bármi is volt az állat, olyan közel került, hogy jól hallhatták mozgását. Ekkor az asszony megijedt, felkapta az unokát és az autó felé sietett, mesélte később Meekis.

Vannak, akik a felvételek után grizzly medvére gyanakodnak, megint mások egy óriási farkasra. Aki hisz a folklór mitikus lényeiben, wendigót emleget, míg mások az üvöltésben bizonyítékot látnak a bigfootra.

A szakemberek is úgy gondolják, mindenképpen nagy emlősről lehet szó, de a hangot befolyásolhatja a távolság, ezért nem lehet biztosat tudni.

Írta: Csiribusz

Forrás: rtl.be; theguardian.com

Képforrás: theguardian.com

Szólj hozzá

Hírek Rejtélyes lények Farkasszörnyek Modern regék Jeti/Bigfoot/Sasquatch