2019. aug 01.

Rejtélyes lény a pakisztáni piacon

írta: Csiribusz
Rejtélyes lény a pakisztáni piacon

Egy Pakisztánból származó hírben a pakisztáni piacon dolgozó biztonsági őrök arról számoltak be, hogy egy természetfeletti lényt láttak az éjszakai piac területén. Egy helyi médiaforrás szerint a furcsaság körülbelül egy héttel ezelőtt kezdődött, amikor a Gulzar nevű éjszakai őr Shachih Kabari piacát felügyelte Karacsiban. Néhány kutyát hallott zajongani a közeli raktáraknál, ezért odament, hogy utánanézzen. Ekkor találkozott a misztikus lénnyel.

Az a teremtmény fekete volt, s a szemei olyan fényesek, mint a fáklya” – emlékezett vissza a rémült biztonsági őr, aki saját bevallása szerint, még soha nem látott ilyet az elmúlt huszonöt éves munkája során.

ksz2.jpg

Sajnos Gulzar hiába mesélte el a történetét a kollégáinak, senki nem hitt neki. Mesének, fikciónak vélték. De Gulzarnak nem kellett sokáig szenvednie ettől, mert mindjárt a következő éjszaka egy másik őr is belebotlott a fenevadba.

Mint általában ilyenkor, most is az történt, hogy a két őr jelentésének köszönhetően gyorsan elterjedt a piaci pletyka a szörnyről. A karacsi utcákon arról beszéltek, hogy a fenevad másfél méter magas, és legalább hat métert tud ugrani a levegőben. Ez a lény lehetett a felelős a korábban elpusztult tizenegy kecske halálában, így felmerült a gyanú, hogy talán egy choupacabra a tettes.

Nem mindenki ért egyet ezzel az egésszel. Van, aki mindennek ellenére nem hiszi, hogy földöntúli lénnyel van dolguk. A legtöbb kereskedő azonban nem kockáztat, és korábban zárnak, mint addig. Egyik sem szeretne áldozatául esni a szörnynek. Egyesek követelik a rendőrségtől, hogy azonnal derítse fel az esetet.

Írta: Csiribusz

Forrás: coasttocoastam.com

Képforrás: weasyl.com

Szólj hozzá

Hírek Rejtélyes lények Farkasszörnyek Modern regék Misztérium