A gyászoló asszony átka
2019. május 06. írta: Csiribusz

A gyászoló asszony átka

A gyászoló asszony átka – amerikai horror, 2019.

gya.jpg

Rendezte:

Michael Chaves

Szereplők:

Anna Garcia – Linda Cardellini

Chris Garcia – Roman Christou

Samantha Garcia – Sierra Heuermann

Rafael Olvera – Raymond Cruz

Perez atya – Tony Amendola

gyászoló asszony – Marisol Ramirez

1673 - Mexikó – Egy megcsalt asszony úgy áll bosszút férjén, hogy imádott fiaikat vízbe fojtja. Miután rádöbben szörnyű tettére, bűntudattól hajtva a folyóba öli magát. Fájdalma és bánata oly mély, hogy visszajár az élők közé újabb és újabb gyermekeket lopni magának. Ezzel kezdetét veszi a gyászoló asszony átkának legendája.

1973 - Los Angeles – Anna Garcia szociális munkás és özvegyasszonyként egyedül neveli két gyermekét. Amikor egy problémás anyától két kisfiút hoznak el a hatóság emberei, a gyerekek állítják, hogy nem az anyjuk bántotta őket, hanem valaki más. Anna rájön, hogy a szálak a gyászoló asszony legendája köré fonódnak, de nem hisz az átokban, míg a saját gyermekei veszélybe nem kerülnek. Segítséget kell találnia, hogy elpusztíthassa a lényt, különben mindörökre elveszíti a gyermekeit.

Írta: Csiribusz

Képforrás: port.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr914778754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása