Csontok és skalpok
2018. november 03. írta: Csiribusz

Csontok és skalpok

Csontok és skalpok – amerikai horrorwestern, 2015.

css.jpgRendezte: S. Craig Zahler

Szereplők:

Franklin Hunt seriff – Kurt Russell

Arthur O'Dwyer – Patrick Wilson

John Brooder – Matthew Fox

Chicory – Richard Jenkins

Samantha O'Dwyer – Lili Simmons

A 19. században vagyunk, valahol egy vadnyugati kisvárosban. Főhőseink itt élik békés mindennapjaikat, mígnem egy éjszaka valakik elrabolnak három embert, köztük a városka orvosát, Samantha O'Dwyert.

A tetteseket nehéz beazonosítani, mert bár nyilakat hagytak hátra, egyik indiántörzs jeleit sem viselik. Megtudják, hogy a támadók több napi járóföldre élnek a hegyek sziklás barlangjaiban, s kannibalizmussal tartják fenn magukat. Nincs vesztegetni való idejük. Ha meg akarják menteni a három embert, azonnal indulniuk kell a veszélyes vállalkozásra.

Írta: Csiribusz

Képforrás: port.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2314318637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.02.11. 15:50:03

A rendező a nagyon jó Kegyetlen zsaruk, és a még jobb Büntető ököl filmje után néztem meg ezt az (egyébként első) alkotását.
Ez egy western, kis kannibalizmussal megbolondítva. Azt se tudtam, hogy van ilyen, de ez az én szegénységem, illetve a horror iránti "ellenszenvem", nemszeretem hozzáállásom.
Ebben is jobban bejött a western rész. Az pedig nagyon jó. Hétköznapi, mocskos, koszos western. Szép képek, jó kameraállások, az egész filmben.
süti beállítások módosítása