Ania Ahlborn – És bebújt az ördög
2018. november 03. írta: Csiribusz

Ania Ahlborn – És bebújt az ördög

Ania Ahlborn – És bebújt az ördög

ebao.jpgAnia Ahlborn írónő sikeres horrorregénye, egy erdőszéli kisvárosba kalauzolja az olvasót és megismertet két kisfiúval, Stevie-vel és Jude-dal.

Stevie és Jude mindazon túl, hogy unokatestvérek, szomszédok egyben és a legjobb barátok. Egy napon Jude eltűnik. A rendőrség hiába keresi, nem talál rá. Egyedül Stevie érzi, hogy valami nem stimmel a barátja eltűnése körül.

A két fiúcska történetével párhuzamban megismerhetünk egy asszonyt is, Rosemundot, akire az élet keserű sorsot mért. Legnagyobb vágya egy gyermek, s mire végre teljesül a kívánsága, mégsem azt kapja, amit remélt.

Olvashatunk egy Max nevű kisfiúról is, aki kutyájával sétálni indult az erdőbe, s többé nem látta őket senki.

A szereplők sorsa egyetlen szörnyű titokba fut össze. Valami él abban az erdőben, ahol a rejtélyes eltűnések történnek. De vajon mi lehet az? És miért kerül el mindenki egy bizonyos házat, miközben a városka házi állatait vonzza, akár a mágnes? A kis Stevie nem nyughat, míg meg nem tudja a teljes igazságot, s a titok nyomába ered.

Írta: Csiribusz

Képforrás: moly.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6514314271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása