47 méter mélyen / In The Deep
2016. augusztus 17. írta: Csiribusz

47 méter mélyen / In The Deep

47 méter mélyen / In The Deep – amerikai thriller, 2016. 

melyseg1.jpgRendezte:  Johannes Roberts

Szereplők: Kate – Claire Holt

                   Lisa – Mandy Moore

                   Taylor – Matthew Modine 

Lisa és Kate testvérek. Mexikóba utaznak nyaralni, ahol megismerkednek pár fickóval. Egy napon a srácok elhívják őket egy kis cápalesre. Egyik ismerősük, Taylor révén kimennek a tengerre, ahol cápabiztos ketrecben leengedik a két lányt a vízbe. Ám amikor fel akarnák húzni őket, baleset történik. A csörlő elengedi a kötelet, majd a helyéről kiszakadva a vízbe zuhan. A lányok ketrecestül a tenger fenekére süllyednek.

Negyvenhét méteren, lent a sötét mélységben nem sok kilátásuk van az életben maradásra. Felettük hatalmas fehér cápák köröznek, a ketrec egyetlen kijáratát elzárta a rázuhant csörlő, és ami a lényeg, levegőjük alig egy órára elegendő. Ha nem akarnak a tenger mélyén meghalni, valamit ki kell találniuk, mégpedig nagyon gyorsan...

Írta: Csiribusz

Képforrás: imdb.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2710422860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása