A Valdemar hagyaték
2015. november 22. írta: Csiribusz

A Valdemar hagyaték

A Valdemar hagyaték – spanyol horrorfilm, 2010. 

a-valdemar-hagyatek.jpgRendezte: José Luis Alemán

Szereplők:

Daniele Liotti – Lázaro Valdemar

Óscar Jaenada – Nicolás Tremel

Laia Marull – Leonor Valdemar

Silvia Abascal – Luisa Llorente

Rodolfo Sancho – Eduardo 

Luisa Llorente ingatlanbecsüsnek új munkájaként egy régi, viktoriánus ház értékét kell felbecsülnie. A váratlan lehetőség szakmai előrelépést jelentene számára, így elfogadja a kihívást, amikor megtudja, hogy korábbi kollégája nyomtalanul eltűnt ugyanezen munka végzésekor. Ekkor még senki sem sejti, hogy az öreg ház szörnyű titkokat rejt.

A 19. században a fiatal Valdemar házaspár boldog egyetértésben élt ebben a gyönyörű házban. Gondtalanságukat csupán gyermektelenségük tette keserűvé, amit árva gyermekek felkarolásával próbáltak orvosolni. Idővel azonban anyagi gondjaik rossz irányba terelték őket, és hamis szeánszokat adva jutottak pénzhez. Hamarosan lebuktak. Lázaro börtönbe került, Leonor magára maradt. Ekkor váratlanul és hirtelen egy idegen tűnt fel az ismeretlenségből, hogy a férfi felmentését kieszközölje, ami sikerült is. Lázaro hálás volt a jóindulatért, barátságát ajánlotta, de az idegen nem érte be ennyivel. Nagyon komoly szívességet kért cserébe, amely sötét árnyként telepedett rá a házra, és gonosz átkot vont a Valdemar család köré...

A 21. századi Luisa Llorente mindezt nem tudja, amikor először lépi át a ház küszöbét. De bár ne tenné! Úgy tűnik, a fiatal nő sorsa megpecsételődött, hacsak valaki a segítségére nem siet. 

 

Írta: Csiribusz

Képforrás: mozicsillag.cc

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr448100242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása