Halott tengerész szelleme ragyogott az egykori kórházban?
2014. november 26. írta: Csiribusz

Halott tengerész szelleme ragyogott az egykori kórházban?

Kísérteties kék gömböt fotózott egy látogató a napokban a greenwich-i Old Royal Naval College épületében, mely korábban tengerészeti kórházként működött. A képet készítő szerint elképzelhető, hogy egy elhunyt tengerész szellemét kapta lencsevégre. 

fényfolt.jpg

A fotót egy látogató, az 54 éves David Wash készítette. Éppen a Painted Hallban fotózott, mikor egy furcsa, kéken ragyogó gömböt vett észre a fényképen. Gyorsan készített még egy felvételt ugyanarról a helyről, de azon már nem volt semmiféle anomália.

Egyesek úgy vélik, hogy a Wash fotóján feltűnt jelenség olyan fénygömb, mely egy emberi szellemet tartalmaz, vagy egy korábban elhunyt energiáját - írja a jelenségről beszámoló The Sun.

A fotós szerint lehet, hogy a lencsevégre kapott gömb egy olyan tengerész szelleme, aki akkor hunyt el az épületben, mikor az még kórházként működött.

Forrás: pecsistop.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr146934121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása