Első világháborús katona szellemét fotózták le
2014. szeptember 03. írta: Csiribusz

Első világháborús katona szellemét fotózták le

A telefonjával készítette az érdekes fényképet a 14 éves fiú, aki csak az otthonában vette észre a jelenést. 

Mitch Glover álmában sem gondolta volna, hogy milyen rejtélyes dolog vár rá az osztálykiránduláson. A 14 éves angol fiú Franciaországba látogatott el a társaival, ahol időt szakítottak arra, hogy megnézzék a Neuville-St. Vaast német temetőt. szellem1.jpg

A diák buzgón fényképezett a telefonjával, és addig észre sem vette, hogy mit sikerült megörökítenie, amíg haza nem ért a Warwickshire-be található otthonába. A fényképek nézegetése közben, ugyanis az egyik képen egy szürkés árny látható.  

szellem2.jpg

Jobban megnézve a szellemfotót kivehető, hogy a rajta lévő kísértet katonai ruhát visel. A fotót szakértők is megvizsgálták. Szerintük egy első világháborús katona szelleme fedezhető fel a fényképen. 

A felfedezés után Mitch úgy határozott, hogy jobban utána jár a Neuville-St. Vaast temető történelmének. Hamarosan megtudta, hogy a területen skót katonák harcoltak 1917 áprilisában. Lehetséges, hogy egyikük bukkant fel a fényképen?

 Forrás: paranormal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr586665199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása