Vízi szörnyet találtak
2014. szeptember 02. írta: Csiribusz

Vízi szörnyet találtak

Egy azonosítatlan, rémisztő tetemet dobott a víz a partra New Yorkban, mely sokak szerint egy titkos faj példánya. vizi szorny.jpg

Ha egy betoncsizmás maffiózót hoz a víz a felszínre New Yorkban, akkor azon nem sokan lepődnek meg, mert sajnos ez gyakori jelenség arrafelé. Viszont a napokban egy vízi szörny miatt riasztották a hatóságokat. A furcsa állat már élettelenül bukkant fel a Brooklyn-híd lábánál, de így is nagy riadalmat keltett.  

A több mint kétméteres élőlény egy aligátor, egy nagy hal, egy kígyó és egy pitbull furcsa keveréke. Amire az egyik biológus szakértő azt mondta, hogy csupán egy méretesebb tokhalról van szó, melyből viszonylag sok úszkál az Atlanti-óceánban. Így a rendőrség ott is hagyta a tetemet, hogy a természet végezze a dolgát. Azonban, amikor elkezdett bomlani a test, és előbukkant a csontváza, a tokhal elmélet mehetett is a levesbe. Ilyen belső testszerkezete ugyanis nincs egyetlen halnak sincs, és egyértelműen egy eddig ismeretlen fajról van szó. Illetve az sem kizárt, hogy valaki ismét a bolondját járatja a világgal, ahogy mostanában minden nagy UFO és szörnyészlelésről kiderül utólag. 

Forrás: storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr86658389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása