Ház az utca végén
2014. július 02. írta: Csiribusz

Ház az utca végén

Egyszer egy kedves kisvárosba új lakók érkeztek: egy anya – Sarah –, és kamasz leánya – Elissa – személyében. Sarah nemrég vált el rockzenész férjétől, s Elissával együtt új életet akart kezdeni. Orvosként helyezkedett el a városi kórháznál, míg 17 éves leányát egy helyi középiskolába íratta. 

Anya és lánya elégedettek voltak, főleg amikor meglátták új otthonukat, egy erdős területen álló, gyönyörű panorámával rendelkező házat. Csupán egy dolog nyugtalanította őket, a szomszéd telken álló magányos ingatlan, amely kísértetként tornyosult az erdő fái között. Nem maga a ház volt zavaró, inkább a történet, mely évekkel korábban a falai között zajlott le. 

Elissát kedves, könnyen barátkozó természete miatt hamar elfogadták osztálytársai, s mert csinos, szép leány volt, a fiúk is azonnal felfigyeltek rá. Nem sokára udvarlója is lett a jóképű Tyler személyében, akinek jellemében keservesen csalódott mindjárt az első közös házibulijukon. Így ismerte meg Ryant, s a kapcsolatból szerelem lett. Mindannak ellenére, hogy Sarah rossz előérzettől hajtva tiltani próbálta leányát Ryantől, Elissa egyre jobban belehabarodott a fiatalemberbe, és egyre inkább eltávolodott az anyjától. Ryan oly tökéletesnek tűnt, míg nem egy napon, Elissa más szemmel kezdett nézni rá...  

Hazazutcavegen.jpg

Ház az utca végén amerikai-kanadai thriller, 2012  

Rendezte:     Mark Tonderai

Szereplők:    Elissa – Jennifer Lawrence

                         Sarah – Elisabeth Shue

                         Ryan – Max Thieriot

                         Tyler – Nolan G. Funk 

Írta: Csiribusz 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr666468723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása