Titokzatos állati csontváz Azerbajdzsánban
2014. március 10. írta: Csiribusz

Titokzatos állati csontváz Azerbajdzsánban

azer1.jpg2012-ben egy ismeretlen állat csontvázát találták meg az azerbajdzsáni tatár régió egyik falujának határában. Az APA hírügynökség arról számolt be, hogy sem a szakértők, sem a helyi lakosok nem láttak még ilyen lényt. 

azer2.jpgAz állat állkapcsai, fogazata arról tanúskodik, hogy ragadozóról van szó. Hasonló csontvázmaradványokat találtak már Agdham régióban is, egy évvel korábban. 

A tatár régió Állategészségügyi Állomásának vezetője, Maharram Aliyev elmondta, hogy most először szembesült ilyen szituációval: „Ez az első alkalom, hogy ilyen csontvázzal találkoztam, de úgy hallottam, hogy gyakran találnak hasonló állati csontokat a vízpartok közelében, a folyóvölgyekben, sziklás területeken.” 

 

Forrás: mamul.am; írta: Csiribusz  

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr395852410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása