Rejtélyes lény az oregoni erdőkben
2014. február 04. írta: Csiribusz

Rejtélyes lény az oregoni erdőkben

Ez a titokzatos videó az ismeretlen kétlábú lényről, nemrég kezdett el keringeni az Interneten. A felvétel az Audio Color World Youtube csatornán jelent meg, és egy furcsa, humanoid-jellegű lényt mutat be, mely egy út mentén guggol. Viszonylag tiszta képet közöl a kreatúráról, amely éppen a zöld lombozatot kutatja át, kétpercnyi időre rá is közelít.

 

oregon.jpg 

Ebből a videóból – amit állítólag Oregonban vettek fel – sajnos nagyon kevés információt lehet kiszűrni. A lény mozgása elég tisztán látható, mégis kissé elmosódott, és azt a benyomást kelti, hogy valamiféle számítógépes trükkről van szó. A felvétel nem ad magyarázatot arra sem, hogy a kamerázó ember hogyan került ebbe a helyzetbe, vagy hogy a kreatúra hová tűnt utólag. 

 

 

Összességében a videó érdekes, de túl sok kérdést vet fel, mint hogy egyáltalán valódi-e a lény. Sokkal valószínűbb, hogy ez a felvétel vagy egy marketing hadjárat része, vagy pedig a CGI ügyes használatának átveréses bemutatása. 

Forrás: unexplained-mysteries.com; írta és fordította: Csiribusz    

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr615798365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiribusz 2014.02.04. 12:30:35

Na! Szóval még mielőtt lefordítottam volna, a videó láttán már az volt a benyomásom, hogy csalás az egész. Annyira nem illik a figura a környezethez. Míg a növények és a bicikliző ember kontúrjai tökéletesen belesimulnak a tájba, addig az állítólagos lény, annyira robotszerű és éles vonalú. Számomra nem meggyőző a hitelessége.

EquuiNOX 2014.02.04. 19:20:30

Egyetértek,szerintem is kamu.A mozgása tényleg nagyon darabos.Az a baj,hogy ma már szinte bárki tud otthon ilyen "sufni animációt" készíteni.Hála az olyan programoknak mint például a 3d Studio Max.Nem kell hozzá iskolát végezni,ha van türelme és ideje az embernek magától is megtanulhatja használni.Onnantól kezdve pedig már csak a kreativitáson múlik az egész.Szerintem a neten keringő ilyen és hasonló videók 99%-a csak animáció.Főleg amióta elterjedt a CGI technológia.Ha a rengeteg videó közül akárcsak egy is valódi,azt sem hiszi el az ember,mert úgy áll hozzá eleve,hogy biztos ez is trükk.
süti beállítások módosítása