Majdnem elütött egy ufót egy férfi
2013. augusztus 14. írta: Csiribusz

Majdnem elütött egy ufót egy férfi

Egy új-zélandi szerelő szemtől-szembe találta magát egy ufóval az éjszaka közepén - legalábbis ezt állítja.

Halálra rémült egy férfi Új-Zélandon, miután hazafele menet egy bizarr furcsaságba botlott az út közepén, Greymouth déli részén. Matthew Robert szerint ufó volt, és rajta kívül még három autós látta. Nem érti, ők miért nem jelentkeznek.  

ufo4.jpgA férfi azt mesélte, hogy épp CD-t váltott, és amikor felnézett, egy objektum állt vele szembe. Elmondása szerint úgy festett, mint egy kocsi, csak világítás nélkül.  Erősen fékeznie kellett, és amikor megállt, a tárgy hirtelen, vakító fények közepette felemelkedett, ő és sofőrtársai pedig olyan gyorsan eliszkoltak onnan, hogy porzott az út utánuk. A pasi azt állítja, az incidens után azonnal elment a térerő, homályosan látott és egy órán keresztül könnyezett. Azt mondja, tudja, hogy őrültnek tartják az emberek, és nem hiszik el a történteket, de ő tisztában van vele, mit látott... 

Forrás: life.hu

Képforrás: ufoblogpost.blogspot.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr45461271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EquuiNOX 2013.08.15. 20:22:38

Ejj de felelőtlenek ezek az idegenek.Világítás nélkül parkolnak az úttesten.
süti beállítások módosítása